Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Home  // Nieuws  // Het Moederdag Ontbijt 

Het Moederdag Ontbijt

Geplaatst op: 28-04-2019 00:00

Iedere Moeder droomt er toch van; een heerlijke start van Moederdag met een uitgebreid Moederdag ontbijt. Want of je nu een lieve moeder, stoere moeder, drukke moeder, zorgzame moeder, oude moeder, jonge moeder, rare moeder, grappige moeder of een zorgzame moeder hebt, ze hebben allemaal één ding gemeen; en dat is dat ze 's morgens lekker willen ontbijten. Vooral op Moederdag wanneer moeders zich bij het wakker worden al op verheigen om een lekker verwendagje tegemoet te gaan! Waar kies jij dit jaar voor? een zelfgemaakt ontbijtje door jouw of (met hulp) van de kinderen of kies je dit jaar voor gemak en bestel jij jouw Moederdag ontbijt bij Ontbijtservice Beschuitje.nl?

 

Speciaal voor Moederdag heeft Ontbijtservice Beschuitje weer twee heerlijke Moederdag Ontbijtpakketen samengesteld met de heerlijkste dingen zoals vers gebakken broodjes, een zachtgekookt eitje, zalm, een Frans croissantje, fijne vleeswaren, aardbeien & natuurlijk chocolade! Wil je naast Moeder(s) ook vader verwennen met een heerlijk ontbijt? Dat kan natuurlijk ook, en natuurlijk denken wij bij Ontbijtservice BEschuitje ook aan de kleinste ontbijtgasten, en hebben speciaal voor hun een heerlijke kinderontbijt box samengesteld.

 

Ontbijtservice Beschuitje bezorgd het Moederdag ontbijt natuurlijk op de zondag morgen van 12 Mei op een door u gekozen tijd. Het ontbijt kan in heel Nederland bezorgd worden met uitzondering van de waddeneilanden.

 

Ben je helemaal overtuigd? En wil je dat Ontbijtservice Beschuitje dit jaar jouw Moeder, schoonmoeder of de moeder van jouw kinderen verrast met een heerlijk moederdag ontbijt? Bestel dan snel, want vol is echt vol!

© 1997-2019 Ontbijtservice Beschuitje