Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Nog 4 dagen om uw Moederdag Ontbijt te bestelllen 

Nog 4 dagen om uw Moederdag Ontbijt te bestelllen

Geplaatst op: 09-05-2017 00:00

A.s zondag is het weer Moederdag! Een mooi moment om je moeder, schoonmoeder of de vrouw van je kinderen in het zonnetje te zetten en te bedanken dat ze altijd voor jou en je gezin klaar staat! Hoe leuk is het om je geliefde, moeder of schoonmoeder eens te verrasssen met een heerlijk ontbijt?  En het mooiste is u of uw (schoon) moeder hoeft alleen maar het bed uit om de deur te openen. Het ontbijt word namelijk bij u thuis bezorgd door Ontbijtservice Beschuitje. Op de door u gewenste datum en tijd, belt onze bezorger aan met een grote cateringdoor, waarna u kan gaan genieten van een heerlijk (moederdag) ontbijt van hotel kwaliteit bij u thuis.

Moederdag is altijd een extreem drukke dag voor alle vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje. Om iedereen op tijd te kunnen laten genieten van zijn of haar moederdag ontbijt, worden alle zeilen bijgezet, en zijn wij met man en macht op de been! Ook de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje beleeft de dagen voor Moederdag extreem drukke dagen. De meest voorkomende vragen beantwoorden wij hieronder alvast voor u, heeft u toch nog vragen? Stel ze gerust aan een van onze medewerkers, per mail, telefonische of nu ook per chat bericht.

Bezorgt u ook op Moederdag? Ontbijtservice Beschuitje bezorgd ook op Moederdag! En maakt ieder jaar heel veel moeders en schoonmoeders blij met een heerlijk ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje.

Hoe laat bezorgt u ons ontbijt op Moederdag? Wij bezorgen het bestelde ontbijt waar en wanneer u wilt. In het bestelproces op onze website doorloopt u drie stappen. Bij stap twee vragen wij u om een datum en tijd in te vullen. De bezorgers van Ontbijtservice Beschuitje leveren het ontbijt op het door u gevraagde tijdstip bij u of de ontvanger netjes af.

Vanaf hoe laat kan ik bestelen bij Ontbijtservice Beschuitje? U mag op onze website zelf een datum en tijdstip kiezen. Wij bezorgen normaliter van 6 uur in de ochtend tot 13.00 in de middag voor de uitslaap moeders! Wilt u het ontbijt liever later of vroeger? Neem dan even contact op met de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje, samen kijken wij dan even of wij aan uw verzoek kunnen voldoen.

Kan ik alleen de moederdag special of moederdag special plus bestellen? Nee hoor ook op Moederdag levert Ontbijtservice Beschuitje het gehele assortiment wat u kan zien op onze website. Dus bij Ontbijtservice Beschuitje is er ruim voldoende keuze voor alle Moeders van Nederland.

Kan ik er ook een cadeautje bij kiezen? Ja natuurlijk! Ontbijtservice Beschuitje heeft het grootste assortiment cadeau artikelen en helium ballonen van Nederland! Bekijk de mogelijkheden eens op uw gemak.

Kan ik een persoonlijke boodschap meegeven aan het ontbijt? Ja ook dat kan bij Ontbijtservice Beschuitje. In het bestelproces vragen wij u om een persoonlijke boodschap te schrijven. Wij schrijven de boodschap voor u op een mooie en passende wenskaart. Zo weet de ontvanger na het openmaken van het ontbijt direct van wie ze dit smaakvolle cadeau gekregen hebben.

Leveren jullie in heel Nederland? Ja! Ook dat doet Ontbijtservice Beschuitje! Wij leveren in heel Nedeland van Texel tot Maastricht en van Groningen tot aan Zeeland! Ontbijtservice Beschuitje heeft de meeste vestigingen en mag zich op dit moment zelfs marktleider noemen.

 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje