Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
UPDATE: Wij bezorgen gewoon! - Bekijk alle maatregelen
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Den Haag officieel geopend 

Ontbijtservice Den Haag officieel geopend

Geplaatst op: 10-10-2019 00:00

Na een proefperiode mogen wij dan eindelijk officieel Rijk Catering uit Den Haag verwelkomen als vaste ontbijt partner van Ontbijtservice Beschuitje. Rijk Catering gaat zich volledig focussen op het bezorg gebied rondom Den Haag, en zowel particulieren als bedrijven verrassen en verwennen met heerlijke ontbijtjes.

De zoektocht naar een juiste ontbijtleverancier rondom Den Haag was niet gemakkelijk; de eissen vanuit ontbijtservice beschuitje zijn hoog en de wensen vanuit de klant zijn breed en divers. Na een lange zoektocht kwammen wij (bij enige toeval) uit bij Rijk Catering uit de hofstad Den Haag. Rijk Catering is met zijn jarenlange ervaring en een sterk team al jaren een sterke speler op het gebied van catering in en rondom Den Haag. Ook op het gebied van ontbijt catering is het team van Rijk Catering in de loop der jaren zeer bedreven geworden want, dagelijks is (en was) het team van Rijk Catering al vroeg in de veren om voor vele bedrijven en organisaties zoals de overheid de ontbijtservice te verzorgen. Veel bedrijven beginnen de dag met een vergadering, waarbij er een enorme behoefte bleek aan een ontbijtservice voor de deelnemers aan een vroege vergadering.

Net als bij de andere vestigingen van ontbijtservice beschuitje werkt hun team met verse producten. Heerlijk verse croissants en andere broodjes. Natuurlijk met een zeer groot assortiment aan beleg. Verse jus, thee in vele smaken en eventueel gecombineerd met koffie. Onmisbaar bij de start van een goede vergadering of bijeenkomst. 

De ontbijtservice van Rijk Catering/Ontbijtservice Den Haag is zeer aan te bevelen voor grote en kleine bedrijven, non-profit organisaties, gemeenten, provincie en de rijksoverheid die effectief willen vergaderen. Rijk Catering/Beschuitje Den Haag zorgt voor een persoonlijk contact waardoor het assortiment en de bezorging optimaal uitgevoerd zal worden. Natuurlijk zijn individuele wensen van uw gasten en medewerkers geen probleem.

Wilt u eens gebruik maken van onze ontbijtservice, neem dan snel een kijkje op onze website, en wie weet bellen de collega's van Ontbijtservice Den Haag morgen al bij u aan met een heerlijk champagne ontbijt.

© 1997-2020 Ontbijtservice Beschuitje