Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Valentijnsdag word drukker dan ooit bij onze Ontbijtservice 

Valentijnsdag word drukker dan ooit bij onze Ontbijtservice

Geplaatst op: 13-02-2017 00:00

Ontbijtservice Amsterdam heeft ondanks de drukte nog voldoende plek om uw geliefde te verrassen met een heerlijk ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam.

Ontbijtservice Spijkenisse heeft nog voldoende plek om uw geliefde te verblijden met een heerlijk ontbijt van Ontbijtservice Spijkenisse.

Ontbijtservice Rotterdam heeft nog een extra chauffeur ingezet om iedereen op het juiste tijdstip te kunnen verblijden met een heerlijk ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje Rotterdam.

Ontbijtservice Arnhem traditie getrouw een van de drukte vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje is helemaal juist ingesteld om iedereen van een heerlijk Valentijn ontbijt te kunnen laten genieten.

Ontbijtservice Maastricht staat morgen weer voor u klaar om een heerlijk ontbijt voor u te verzorgen. Dus ook onze meest bourgondische vestiging heeft nog enkele plekjes voor u vrij.

Ontbijtservice Breda, Ontbijtservice Eindhoven en Ontbijtservice Tilburg gaan voor ons morgen de gehele provincie Brabant verblijden met heerlijke valentijnsontbijtjes. Wegens de verwachte drukte houden wij in deze drie regios een extra spelling van een half uur aan.

Ontbijtservice Zwolle staat morgen eveneens voor u klaar!

Ontbijtservice Hoorn is helaas volledige volgeboekt! Alleen na telefonische overleg met onze klantenservice kunnen wij nog voor u kijken wat Ontbijtservice Beschuitje Hoorn voor u kan betekenen.

Ontbijtservice Den Haag staat morgen graag voor u klaar om een heerlijk ontbijt te verzorgen.

In de regio Nijmegen staat een extra groot team bij Ontbijtservice Nijmegen voor u klaar!

 

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op met de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje!

Alle vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje wensen u alvast een liefdevolle valentijnsdag toe!

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje