Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
UPDATE: Wij bezorgen gewoon! - Bekijk alle maatregelen
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Wintertijd 

Wintertijd

Geplaatst op: 26-10-2019 00:00

Aankomend weekend is het weer zover; de wintertijd gaat in Nederland in. Dit betekend dat de klok een uur terug gaat, waardoor wij in heel Nederland een uurtje extra mogen slapen. Het ingaan van de wintertijd heeft natuurlijk ook consequenties voor uw ontbijt aan huis bezorging.

In de nacht van 26 op 27 Oktober om 03.00 gaat de klok een uur terug naar 02.00 uur. Als de vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje beginnen met de voorbereidingen op uw ontbijt bezorging, is de "nieuwe" winter tijd dus al ingegaan. De meeste apparaten veranderen tegenwoordig automatische de tijd (denk aan smartphones, computers e.d.), analoge apparaten en of klokken hebben een klein beetje hulp nodig, en dienen handmatig een uur terug gezet te worden. Het kan dus zomaar zijn dat de ontbijt bezorger voor uw gevoel een uur te vroeg bij u aan de deur staat, echter is het echt de juiste tijd!

De wintertijd heeft naast voordelen van een uur langer slapen, en het 's ochtends langer ligt zijn ook nadelen. Veel mensen moeten wennen aan het nieuwe ritme en gezien hun normale slaapritme worden ze dus later wakker dan normaal. Ondanks dat, staat de bezorger van uw champagne ontbijt dus op de juiste, maar voor u wellichte vroegere tijd aan de deur. Dit betekend voor de vaak nog slaperige mensen dat onze ontbijt bezorger vaak extra lang moet bellen, aankloppen en op bellen; dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg, en een deel van hun vak, is natuurlijk de mensen wakker maken met een heerlijk vers ontbijt. Het kan echter wel zo zijn dat door deze extra aan bel momenten en de slaperige mensen, onze chauffeurs later op de ochtend en route een kleine vertraging oplopen, en vragen hiervoor uw begrip.

 

© 1997-2020 Ontbijtservice Beschuitje